browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Over ons

Ik ben Alex (1964) getrouwd met Marlies. Vader van twee jongens (1998 & 2000) en twee meiden (2002 & 2004).

Van beroep ben ik trainer, coach en adviseur rond veilig en gezond werken. Ik ben al sinds 20113 zelfstandig ondernemer. In mijn vrije tijd hou ik van met mijn gezin activiteiten ondernemen, kamperen, sporten, lekker eten, humor en gezelligheid. Van mijn 6e tot mijn 15e zat ik met veel plezier op scouting en daar heb ik mijn liefde voor ‘het primitieve buitenleven’ opgedaan. In de vele jaren dat ik leiding gaf in het jeugdwerk heb ik geleerd met groepen te werken en outdoor kampen te organiseren.

Ik ben me sterk bewust van het belang van de band tussen vaders en zoons. Een goede vader/zoon relatie is een waardevol fundament voor het leven. Om een band te kweken en te versterken helpt het als je samen uitdagingen overwint en ervaringen deelt. Onze vader-zoon-weekends staan in het teken van die band. Ik kijk er weer naar uit, jij ook?

mattiasIk ben Mattias (2000) en ben de jongste zoon van Alex. Ik zit voor mijn examen van de middelbare school. Straks wil ik pedagogiek gaan studeren gecombineerd met de lerarenopleiding. Ik zit al meer dan 10 jaar op scouting. Ik hou van spellen en zit ook op schaken. Samen met mijn vader heb ik al een aantal vader-zoon-weekends mee georganiseerd. Ik vind het leuk om mee te helpen er een leuk weekend van te maken. Het is gaaf om te zien hoe we met elkaar vaak heel snel een goede band krijgen en toffe dingen doen.