browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Ervaringen

 

Aad: Mijn zoon en ik vonden het een bijzonder leuk weekend! Vooral het maken van vuur en alles er omheen doen we normaal zomaar niet. Ik denk ook regelmatig terug aan de boeiende gesprekken met jullie en de vaders onderling. Veel inspiratie opgedaan!

Henk: Wat een geweldig weekend was dit zeg!! Mijn zoon en ik hebben met volle teugen genoten van deze prachtige ervaring. Wat ons betreft zijn wij volgend jaar weer van de partij. Kunnen we al reserveren??

Marc (1969): Tijdens een Vaderzoonweekend kan de mannelijke energie tussen een vader en zoon en ook richting andere mannen er volledig zijn. Dat geeft een diep “oergevoel” van verbondenheid. Als vader trots zijn op je zoon en als zoon op je vader. En gewoon lekker genieten van samen mannendingen doen, zoals vuurmaken, ravotten, sporten…….!

Raven (2002): Er viel heel wat te beleven. Lekker in de bossen gespeeld met andere jongens. Vond het ook heel leuk dat mijn vader met spelletjes meedeed.

Gerbrand (1964): Door drukte thuis en op het werk heb ik soms te weinig tijd voor mijn kinderen. Het was heerlijk om 1 op 1 met mijn zoon aan het weekend deel te nemen. Heb hem nu ook op een andere manier leren kennen en dat had ik niet willen missen.

Peter (2002): Ik vind het vader-zoon-weekend heel leuk omdat het lekker in de natuur is. Je gaat heel veel hout zoeken voor in het vuur. Ook ga je leuke dingen doen in het bos. Verder vind ik het heel leuk om het hout te hakken en zagen voor het vuur.

Bas (1966): De afgelopen drie jaar hebben we vader-zoon-weekend meegemaakt bij twee mannen die een mooi programma aanboden. Geen standaard voetbaltoernooitje of zeephelling, maar meer activiteiten die de band tussen vader en zoon versterken. Dat is ook precies hoe ik het heb ervaren, Peter en ik hebben mede hiervoor een heel goed contact en doen graag dingen samen. Ook het contact met andere vaders vond ik in deze weekends erg leuk en waardevol.